Contact

Adres
Lichtenberg Tandartsen
Lichtenbergweg 4
2532 AA Den Haag
Contact
Telefoon:
070- 367 90 80

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m donderdag
08:15 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur

Vrijdag
08:15 - 12:00 uur 

E-mail: info@lichtenbergtandartsen.nl

Behandelingen

Algemene tandheelkunde

Lichtenberg Tandartsen is een laagdrempelige tandartsenpraktijk met een enthousiast en ervaren team op het gebied van algemene tandheelkunde, preventie, mondhygiëne, parodontologie, implantologie, orthodontie en endodontologie.

Persoonlijke aandacht

We besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en advies. Voorafgaand aan een behandeling in onze praktijk, nodigen wij nieuwe patiënten uit voor een intakegesprek. We nemen de tijd om kennis te maken, uw vragen te beantwoorden, uw mondsituatie te onderzoeken en -eventueel- een individueel behandelplan op te stellen.

Patiëntvriendelijk

Lichtenberg tandartsen doet er alles aan om te zorgen dat uw behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt. We werken met patiëntvriendelijke technieken en behandelmethoden en kunnen vrijwel elke behandeling pijnloos uitvoeren door middel van een plaatselijke verdoving.

Gaatjes en vullingen

Een vulling is bedoeld om een door tandbederf aangetaste kies of tand te herstellen. Nadat de tandarts het aangetaste materiaal verwijderd heeft, wordt de tandholte goed schoongemaakt en opgevuld met vulmateriaal. Hierdoor kunnen er geen bacteriën meer binnendringen en wordt verder tandbederf voorkomen. Er zijn verschillende soorten vullingen om een gaatje mee te dichten. Amalgaam vullingen (metaalvullingen) zijn sterk en relatief goedkoop. Omdat deze (donker)grijs van kleur zijn, vallen ze wel uit de toon bij de rest van uw gebit. In onze praktijk kunt u metaalvullingen laten vervangen door witte vullingen van composiet of porselein.

Kroon- en brugwerk

Een kroon vervangt het zichtbare gedeelte van een tand of kies. Een porseleinen kroon heeft het uiterlijk van een natuurlijke tand en is een mooie oplossing voor tanden of kiezen die beschadigd, verkleurd of gebroken zijn. Zijn zowel uw tand áls uw tandwortel beschadigd, dan kunnen we deze het beste vervangen door een brug of een tandheelkundig implantaat met daarop een kroon. Een brug is een vaste combinatie van drie of meer elementen aan elkaar die wordt toegepast om één of meer missende tanden of kiezen te vervangen. Een brug omspant het deel waar uw tanden ontbreken en wordt aan weerszijden hiervan bevestigd aan aangrenzende tanden.