Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van Lichtenberg tandartsen

M. Monteiro do Amaral

Tandarts
BIG nr: 19916334102

Over tandarts Monteiro do Amaral:

Zoals mijn naam misschien al doet vermoeden ben ik een Portugese tandarts: afgestudeerd in tandheelkunde aan de Universidade Fernando Pessoa in Porto, Portugal in 2005. Ik ben in 2017 begonnen met het beoefenen van tandheelkunde in Nederland. Mijn grootste interesse gaat uit naar esthetische tandheelkunde (o.a. bleken), orale revalidatie met kronen en bruggen en implantaatprothesen.

Werkzaam op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

C. Filius

Tandarts
BIG nr: 59020963502

Over Tandarts Filius:

Tandarts Filius is al meer dan 35 jaar op de locatie Lichtenbergweg werkzaam als algemeen tandarts voor uw familie, met speciale preventieve aandacht voor de jeugd met o.a. sealings en heeft bijzondere vaardigheden voor Orthodontie (Damon en Invisalign). Hij richt zich op BIOLOGISCH VEILIGE behandelwijzen. Ook uitgebreidere behandelplannen zijn tot een mooi eindresultaat te brengen door de jarenlange ervaring en goede samenwerking met Assistentes en het Tandtechnisch Laboratorium. Door gebruik van een moderne 3-D Scanner techniek zijn bijna alle voor de patient lastige afdrukken niet meer nodig.

Werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

T. Kalelioğlu

Tandarts
BIG nr: 19923767002

Over tandarts Kalelioğlu:

In 2006 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Ege Universiteit in Turkije. Hierna heb ik in meerdere groepspraktijken ervaring opgedaan, mijn verdiepingen zijn esthetische tandheelkunde en restauratieve tandheelkunde. Ik besteed extra aandacht aan angstige patiënten en mijn doel is om samen met de patiënt het beste resultaat te bereiken. Ik ben lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij der Tandheelkunde (KNMT) en ingeschreven in het kwaliteitsregister tandartsen.

Werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag. 

B. van Bommel

Mondhygiënist

Miranda

Tandarts- en preventieassistent

Amanda

Tandarts- en preventieassistent

Cissy

Tandarts- en preventieassistent

Jolanda

Officemanager

Thea

Preventie assistent en baliemedewerker

Monique

Tandartsassistent

Moska

Tandheelkundig medewerker

Jolanda

Tandarts- en preventieassistent

Zeineb

Paro-preventieassistent

Lara

Baliemedewerker