Bleken

Tanden bleken

Tanden bleken is een snelle oplossing om verkleurde tanden om te toveren in witte tanden. Verkleurde tanden kunnen ontstaan door de aanslag van thee en koffie of door roken. Maar ook door slijtage, een ongeval, medicijngebruik of een beperkte ontwikkeling van de tanden. Bij een bleekbehandeling wordt geen gebruik gemaakt van een boor, zoals bij andere cosmetische behandelingen wel het geval is.

Tanden bleken slecht?

Onveilige bleekprocessen kunnen schade aanbrengen aan de mond. De Europese wetgeving is daarom in 2011 aangepast. Sindsdien mogen agressieve bleekmiddelen niet meer worden toegepast. Overweegt u een bleekbehandeling? Bespreek uw wensen en de mogelijkheden met de tandarts of mondhygiënist.

Professioneel tanden bleken

Bij onze professionele aanpak voor tanden bleken laten we de tandarts of mondhygiënist eerst uw gebit beoordelen. De behandelaar moet vaststellen dat de tanden gezond en vrij van gaatjes zijn en eventuele vullingen in orde. Daarna wordt de kleur van de tanden bekeken. Is er sprake van verkleuring? Wat is de oorzaak hiervan? Heeft u veel vullingen, kronen of bruggen in de mond? Is aanslag de oorzaak van de verkleuring? Is het resultaat dat u voor ogen heeft realistisch? Bleken is niet altijd de enige of beste oplossing. Vullingen, kronen en bruggen kleuren niet mee en kunnen na het bleken op een storende manier zichtbaar worden. De tandarts of mondhygiënist zal het te verwachten resultaat met u bespreken en u adviseren.

Lichtenberg tandartsen

Openingstijden:

 • maandag
  08:00 - 17:00
 • dinsdag
  08:00 - 17:00
 • woensdag
  08:00 - 17:00
 • donderdag
  08:00 - 17:00
 • vrijdag
  08:00 - 17:00
 • zaterdag
  Gesloten
 • zondag
  Gesloten

Extra berichtgeving openingstijden

Adres:

Lichtenberg tandartsen
Lichtenbergweg 4
2532 AA, Den Haag

Contact:

Telefoon: 070 - 367 90 80
info@lichtenbergtandartsen.nl