Contact

Adres
Lichtenberg Tandartsen
Lichtenbergweg 4
2532 AA Den Haag
Contact
Telefoon:
070- 367 90 80

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m donderdag
08:15 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur

Vrijdag
08:15 - 12:00 uur 

E-mail: info@lichtenbergtandartsen.nl

Mondhygiëne

Naar de mondhygiëniste

Om uw gebit gezond te houden, is tandenpoetsen alleen niet altijd voldoende. Een periodieke gebitsreiniging door mondhygiëniste Brigitte van Bommel of een van onze preventieassistentes is een goede aanvulling op uw mondzorg thuis. Dit kan tandplak en daarmee tand(vlees)problemen voorkomen.

Uitgebreide gebitsreiniging

Tijdens zo’n professionele schoonmaakbeurt verwijderen we alle harde en zachte aanslag van uw tanden en kiezen en uw hele gebit (inclusief zichtbare worteloppervlaktes en tussenruimtes) wordt grondig gereinigd en gepolijst. Doordat nieuwe bacteriën zich moeilijk hechten aan het gepolijste tandoppervlak is het daarna eenvoudiger om zelf uw gebit schoon te houden. Deze behandeling wordt regelmatig afgesloten met een beschermende fluoridelaag.

Wat doet een mondhygiëniste?

In onze praktijk werkt een gediplomeerde mondhygiëniste die behalve preventieve behandelingen (het voorkomen van tand(vlees)problemen) ook curatieve werkzaamheden uitvoeren, zoals de behandeling van tandvleesaandoeningen en beginnende cariës. Ook besteedt onze mondhygiëniste ruimschoots aandacht aan een goede mondzorg thuis.