Vacature Lichtenberg Tandartsen

VACATURE | Wij zijn op zoek naar een tandarts voor 3-5 dagen per week. Ben je beschikbaar voor 1-2 dagen, dan nodigen we je ook uit om contact met ons op te nemen, dit is uiteraard ook bespreekbaar.Voor onze praktijk, Lichtenberg Tandartsen, zijn wij op zoek naar een tandarts voor 3-5 dagen per week. Ben je beschikbaar voor 1-2 dagen, dan nodigen we je ook uit om contact met ons op te nemen, dit is uiteraard ook bespreekbaar.

De praktijk zit middenin een woonwijk in Den Haag, gratis parkeren kan voor de deur. De praktijk heeft 4 behandelkamers en momenteel werken er 3 tandartsen. Wij zijn op zoek naar een ervaren tandarts. Er stopt per 1-8 een tandarts en deze patiënten zouden moeten worden overgenomen. We zoeken een tandarts met empathisch vermogen, die kan meedenken met zijn patiënt. Het is een leuk en gezellig team, de leeftijd ligt boven de 50 jaar.

Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde tandarts die zich betrokken voelt bij de praktijk en de patiënten. Tevens heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en kan je zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren. Je hebt een service- en kwaliteitsgerichte instelling.

Solliciteren?
Wil jij graag werken in een professioneel en gemotiveerd team van tandheelkundige professionals? Wij maken graag kennis met je! Voor meer informatie over de vacature, neem contact met ons op via vacature@freshtandartsen.nl 

Terug naar het nieuwsoverzicht